Скандалите в ЦСКА не спират дори и след края на

...
Скандалите в ЦСКА не спират дори и след края на
Коментари Харесай

Нови сътресения в ЦСКА

Скандалите в ЦСКА не стопират даже и след края на сезона. Организираните почитатели от Сектор " Г " скочиха остро на Гриша Ганчев. Те настояват, че шефът лъже за протичащото се на " Армията ", и считат, че спряганият за предстоящ треньор Саша Илич няма да изкара дълго в София.
Феновете обориха Ганчев, който твърди, че никой не се меси в селекционната политика на треньорите. Бившите наставници Бруно Акрапович и Стойчо Младенов обаче също настояват противоположното.
" За всеки, който знае къде е " Армията " и отвън обществените мрежи, е повече от ясно, че основният скаут и любим на Гриша Ганчев - Стойчо Стоилов, в никакъв случай не е напускал. Избутан настрани, прикрит от необятния взор, Стоилов продължава да твори, а резултатите от работата му проличаха изрично и тази пролет. И ще продължава да го прави, до момента в който актуалното управление е отпред на обичания ни клуб. И нито едно патетично изявление на света няма да промени това. Кому другояче са нужни бушони като Милош Крушчич и Саша Илич?
Хубаво е, че след 6 години на тотална безтегловност, обезличила до неразбираемост марката ЦСКА на необятния пазар, ще стартираме да променяме нещата, задоволявайки потребността на армейската общност... - пардон, същинските почитатели. Все отново назначението на потвърден експерт като Ива Уорън не е инцидентно, нали?
На " Армията " не сте забили и един гвоздей, откогато сте поели ръководството на клуба ни. Сигурно Трифон Попов е украсил алеята към Сектор " А " с алените ни флагове? Заради вашето " сполучливо " ръководство това наличие остана последното, което се забелязваше в Борисовата градина, когато играе ЦСКА. А в този момент то не желае нищо друго, с изключение на вашето непрестанно неявяване ", написаха почитателите.
От ЦСКА отвърнаха и оповестиха, че от " идващия месец управлението инициира серия от срещи с фенклубовете в цялата страна. Собственикът Данаил Ганчев и изпълнителният шеф Филип Филипов стартират обиколка по места за да срещнат всички искащи с тези събития, решения и бъдещи проекти за клуба, които откровено вълнуват " алената " общественост в България. "
" Непреходността на един клуб се мери с любовта на почитателите, която се предава " още от дете " на всяко идващото потомство. Оценяваме, че най-силният актив на клуба сте вие, нашите последователи. Искаме да се срещнем персонално и да си кажем всичко - почтено и по мъжки. Организираните почитатели за нас са благосъстояние, с което се гордеем.
Защото единствено обединени можем да върнем ЦСКА на върха ", допълниха от " Армията ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР