Скандалите в Продължаваме промяната и трусът, предизвикан от бъдещата коалиция

...
Скандалите в Продължаваме промяната и трусът, предизвикан от бъдещата коалиция
Коментари Харесай

Възраждане зове за военен преврат

Скандалите в Продължаваме промяната и трусът, провокиран от бъдещата коалиция с ГЕРБ и пуснатите записи от съвещанието на Изпълнителния съвет на партията на Кирил Петков и Асен Василев, стигнаха до нови изцепки на третата политическа мощ " Възраждане ". 

Депутат на Костя Копейкин непосредствено загатна, че политическата рецесия в страната би трябвало да се реши единствено с военна интервенция. Златан Златанов сподели, че е значимо, щом посолства на непознати страни ще дефинират шефовете на родните служби (по чутото от записа на Гела - б.р.), в това число на " Военно разузнаване ", дебатите в Народното събрание за приемането на механизма за следствие на основния прокурор през днешния ден да бъдат предавани директно от Военния ефирен канал под шапката на служебния министър на защитата Димитър Стоянов. 

" Защото е добре военните да знаят какво се случва. И може би е добре и да се намесят, щом непознати посолства ще дефинират кой да ръководи нашите служби ", съобщи Златанов. 

И заяви, че " Възраждане " на Костадин Костадинов готви сигнал точно до Иван Гешев против водачите на Политическа партия за шпионаж и изменничество към отечеството точно поради думите на Асен Василев от записа, че дипломатическите задачи на страни от Европейски Съюз и НАТО " съгласуват " ръководителите на ДАНС, СВИ, ДАТО, НСО и други, посочени от коалиция ГЕРБ-ПП. 
ТЕМА преди 24 минути 682 преди 2 часа 2255 преди 3 часа 880
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР