Скандалите в Барселона продължават с пълна сила и след привличането

...
Скандалите в Барселона продължават с пълна сила и след привличането
Коментари Харесай

И сексскандал разтърси Барселона

Скандалите в Барселона не престават с цялостна мощ и след привличането на клубната легенда Шави Ернандес. Каталунският гранд бе разтресен и от обвиняване към един от треньорите в полово посягане. Свидетелства са дали 60 наранени.

Става дума за Алберт Банайхес, който води разнообразни възрастови категории в Барса в интервала 1991-2003 година Един от възпитаниците му е тъкмо Шави.

В началото на декември той напусна актуалната си работа като преподавател по физическо образование, обявявайки персонални аргументи. Обвиненията са хвърлени от 60 възпитаници. Банайхес отхвърля обвиняванията. Разследването против него е почнало на 11 декември.

„ Беше мой треньор и не съм подозирал, че може да извърши такива неща. Изненадан съм и шокиран. Всички в тима тогава обичахме Алберт и постоянно сме поддържали отлични връзки. Правосъдната система ще реши дали той е отговорен “, разяснява Шави.
Свързани вести Шави подписа с Барса пред 9000 фена Байерн изхвърли Барса от Шампионската лига! Резултати и голмайстори Осъдиха Лео Меси да унищожи хотела си в Барселона
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР