Скандалите са станали неотменна част от шоубизнеса и в последните

...
Скандалите са станали неотменна част от шоубизнеса и в последните
Коментари Харесай

Скандалите в шобизнеса, които белязаха 2021 г.

Скандалите са станали неотменна част от шоубизнеса и в последните дни на 2021 година от Ladyzone.bg напомнят най-големите кавги, които белязаха отиващата си година. От недомислени мнения, през полови обвинявания до неточности, провокирали нещастия. Ето с кои ще запомним 2021 година

Новият стадий в живота на Бритни Спиърс

Тази година ще остане една от най-важните в живота на поп певицата Бритни Спиърс, която реализира забележителна победа против татко си в борбата за самостоятелност В продължение на 13 години Бритни беше сложена под настойничество и татко ѝ контролираше освен благосъстоянието ѝ, само че и персоналния ѝ живот. Певицата направи шокиращо разобличаване през отиващата си година, че е била принудена да си сложи вътрематочна серпантина, тъй като не са ѝ разрешавали да забременее.

Днес татко ѝ към този момент е отхвърлен от попечителството, Бритни възнамерява женитба и съществено обмисля да има още едно дете. Певицата към този момент е свободна да прави каквото пожелае.

Сексуалните обвинявания и градът

Съвсем скоро след премиерата на новите епизоди на „ Сексът и градът “ артистът Крис Нот, който изпълняваше ролята на Тузара в истинските и в новите епизоди, беше упрекнат в полово посягане от повече от една жена.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Сара Джесика Паркър и останалите актриси в сериала не застанаха на негова страна, а оповестиха, че поддържат дамите, които са потърпевши от похищенията му. Това обаче няма да се отрази на сериала, защото Тузара умря още в първия от новите епизоди и присъединяване на Крис Нот завърши вечно.

Изстрелът, който постави завършек на кариерата на Алек Болдуин

Инцидентът, който най-силно раздруса Холивуд, е смъртоносният изстрел на снимачната площадка на кино лентата „ Rust”, който най-вероятно в никакъв случай няма да бъде приключен и в никакъв случай няма да се появи по кината.

По време на фотосите някой подава на артиста Алек Болдуин зареден револвер. Без да знае това, Болдуин го насочва против камерата, за която стои операторката Галина Хътчинс и дърпа спусъка. Истрелът се оказва гибелен и Хътчинс умира.

Снимка: btvnovinite.bg

В момента тече следствие и Болдуин, който е продуцент на кино лентата, може да се окаже обвинен поради това, че екипът е бил изложен на риск. Преди време Алек Болдуин даде първото си изявление след случая и съобщи, че е изцяло допустимо това да е последният му план и да се откаже от киното.

Още от най-интересните кавги на 2021 година може да прочетете на Ladyzone.bg:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР