Скандалите с участието на стража на Челси Кепа Арисабалaга са

...
Скандалите с участието на стража на Челси Кепа Арисабалaга са
Коментари Харесай

Кепа се скарал и с Кабайеро след мача, казал му, че е по-добър вратар

Скандалите с присъединяване на стража на Челси Кепа Арисабалaга са траяли и след края на финала за Купата на лигата, който лондончани изгубиха от Манчестър Сити след осъществяване на дузпи. Както е известно, испанецът отхвърли да бъде сменен в последните минути на продълженията, което вбеси мениджъра на тима Маурицио Сари и неговия щаб. Впоследствие двамата се пробваха в началото да неглижират абсурда, само че въпреки всичко клубът санкции най-скъпия вратар.

Според информациите в днешните издания на британските медии Кепа е влезнал в спор и с другия състезател, който бе непосредствено забъркан в обстановката. Става дума за аварийния вратар Вили Кабайеро, който бе подготвен да влезе е игра, само че не получи този късмет поради отхвърли на титуляра да напусне. В съблекалнята аржентинецът е изискал пояснение от Кепа, който му е декларирал напълно самоуверено, че е изискал да остане на терена за дузпите, тъй като е по-добрият вратар от двамата.

Все още не е ясно дали Кепа ще пази през днешния ден в дербито с Тотнъм. Вчера Маурицио Сари съобщи, че решението за това ще бъде взето в името на целия тим и ще бъде обръщение от негова страна към всички играчи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР