Скандалите с Апартаментгейт започнаха да нагарчат. Това заяви зам.-председателят на

...
Скандалите с Апартаментгейт започнаха да нагарчат. Това заяви зам.-председателят на
Коментари Харесай

Депутат: Скандалите с Апартаментгейт вече нагарчат, Борисов действа правилно

Скандалите с " Апартаментгейт " започнаха да нагарчат. Това съобщи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и народен представител от Обединени патриоти Искрен Веселинов в предаването " Лице в лице " по bTV. Според него към този момент се губи сензитивност към тази тематика.
" Всеки политик си подава декларация в КПКОНПИ, те са обществени, всеки може да влезе и да види кой, какво и на каква цена го е купил. Проблемът е институционален. Решенията на Борисов са верни, тъй като смъкват напрежението ", съобщи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
" Въпросите са два – дали има покупко-продажби върху данъчни оценки, разликата сред данъчната оценка и пазарната стойност – има ли я този човек действително. Всяка нова информация дава спомагателен щрих, който не разкрива обаче истината. Аз имам вяра, че ще институциите ще си свършат работата ", уточни Веселинов.
Днес в имотния скандал беше намесено името и на министъра на туризма Николина Ангелкова, откакто Валери Симеонов посъветва премиера Борисов " по-внимателно да си огледа министрите " и уточни адреса на жилище на нейно име в столичния квартал " Овча Купел ". По-късно Ангелкова изясни, че е получила жилището от родителите си и всичко по него е изрядно.
Депутатът разяснява идния КСНС при президента Румен Радев, където ще бъде обсъждана корупцията по високите етажи на властта. Той уточни, че тази тематика към този момент е била коментирана и е било решено да се сътвори профилиран орган – КПКОНПИ.
" Всеки би трябвало да се отзове към поканата на президента. Вече на самия конгрес на реши какво да каже и какъв брой да стои ", сподели Веселинов и добави, че " Обединени патриоти " би трябвало да бъдат представлявани от ръководителя на парламентарната група Волен Сидеров.
" Това ще докара освен до спад в доверието към политиците, а по принцип в държавността. За страдание това е главният проблем в този вид ръководство посредством кавги, то ерозира продължително в доверието на жителите ", добави депутатът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР