Скандалите преследват още преди култовата участничка във „ВИП Брадър“ да

...
Скандалите преследват още преди култовата участничка във „ВИП Брадър“ да
Коментари Харесай

Бащата на Нора Недкова в болница след зверски побой

Скандалите преследват още преди паметната участничка във „ ВИП Брадър “ да се появи под светлините на прожекторите, разбра HotArena.

Произлизащата от богаташко семейство плеймейтка изгряла на страниците на вестниците още до момента в който била ученичка поради атентат против татко й. Варненският предприемач Николай Недков, дълготраен шеф на „ Златни Пясъци “ АД, станал жертва на свиреп побой, който го пратил за няколко седмици в болница, писа „ Ретро “.

Инцидентът се случил до момента в който туристическият необут се прибирал от работа с първокласното си ауди. На път за дома си във варненското село Приселци пътят на автомобила му бил кръстосан от друга кола, която след това се оказала крадена и оповестена за търсене единствено ден преди да го пребият.

Шофьорът на Недков слязъл от колата, с цел да се разбере с другия лидер, само че отсреща си видял дулото на револвер. Атентаторите били трима души, единият поставил белезници на водача и го натъпкал в багажника, а останалите влезнали в колата на предприемача Недков. Подкарали возилото му по противоположния път и влезнали в гориста околност, където извадили бащата на Нора от колата и почнали да го постановат.

Наоколо минал инцидентен минувач, който се обадил в полицията и екипите пристигнали бързо, тъй като другояче изходът и за Недков, и за водача му можело да бъде съдбовен. Полицаите ги намерили пребити и окървавени, а колата на боса била опожарена, с цел да не могат да бъдат снети улики от нея. Следователите незабавно разбрали, че не става дума за обир, а за възмездие, а Николай не могъл да си спомни нито едно от лицата на нападателите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР