Скандалите около тийн звездата Гери-Никол не стихват. След като вчера

...
Скандалите около тийн звездата Гери-Никол не стихват. След като вчера
Коментари Харесай

Гери-Никол е била арестувана в Париж

Скандалите към тийн звездата Гери-Никол не стихват. След като през вчерашния ден на певицата ѝ се наложи да опровергава информация, че ще пее на събора на Българска социалистическа партия на Бузлуджа, в този момент пък се оказва, че тя е била задържана по време на почивката си в Париж.

За случката заяви не коя да е медия, а най-популярният английски таблоид Daily Mail.
Оказва се, че Гери и нейна другарка решили да " туъркват " (вид провокативен танц) на натоварения бул., водещ към Айфеловата кула. Действията им били част от предизвикателство, а младата певица даже е качила клипче в профила си в Instagram с текст " Мястото няма значение ".
Полицията обаче очевидно не е била на това мнение, тъй като се е намесила по време на " осъществяването " на Гери и приятелката ѝ и ги е арестувала за нарушение на публичния ред.
Под видеото в Instagram има голям брой разнообразни мнения, като мнозина подлагат на критика варненката за рисковите ѝ дейности, които са можели да провокират злополука, до момента в който други я оправдават и споделят, че просто се е забавлявала.
Клипчето е от 16 юли, а по-късно Гери е качила други фотоси от Париж, тъй че можем да предположим, че карцерът ѝ не е траял дълго.

The location doesn’t matter! #Part2 #Crazy #Girls #Paris
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР