Скандалите между двете големи партии ГЕРБ и БСП създават благоприятна

...
Скандалите между двете големи партии ГЕРБ и БСП създават благоприятна
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Скандалите между ГЕРБ и БСП създават благоприятна почва за появата на трети играч

Скандалите сред двете огромни партии ГЕРБ и Българска социалистическа партия основават удобна почва за появяването на трети състезател. Това сподели в изявление за утринният блок " Добро утро България " на Радио " Фокус " политическият анализатор проф. Михаил Константинов.

По думите му аферата " Ало, Банов съм ", ще има дълготрайност на живот още 2-3 дни, до момента в който пространството не бъде запълнено от различен, следващ скандал, причина за какъвто несъмнено ще има към изборите.

" Българският народ е привикнал с тези разправии, не знам какъв брой му работят към този момент. До изборите има 3 месеца, тъй че кой знае какво още ще се случи. Време е да вложим малко разсъдък в българската политика и то за разискването на нещо значимо като корупцията, която е доста тежък проблем у нас. Наскоро отново бяхме класирани обратно в корупционната ранглиста, а хората усещат това и на битово, и на по-високо равнище. Яростната акция против държавното управление не натрупа необикновен позитив на Българска социалистическа партия - въпреки, че те удариха тавана, а ГЕРБ съвсем удариха дъното - като че ли чукат по една и съща повърхност.

Българска социалистическа партия обаче чука изпод нагоре, а пък ГЕРБ е стъпил там и се притесняват ръководството " да не се продъни ". Това е политическата обстановка у нас сега ", разяснява проф. Михаил Константинов. Той добави още, че заиграването с публично сензитивна тематика като корупцията от страна на опозицията не е инцидентно, само че няма да донесе стремежи резултат. Край тъч линията на огромната политика загряват разнообразни играчи, подготвени да се възползват от създалата се обстановка, сподели още политическият анализатор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР