Скандали тресат състезанието Игри на волята, което е едно от

...
Скандали тресат състезанието Игри на волята, което е едно от
Коментари Харесай

Скандали в „Игри на волята“: Тошко бесен, че му искат 100 бона

Скандали тресат надпреварата " Игри на волята ", което е едно от най-гледаните риалити формати у нас.

Докато текат кастингите за нови участници, един от най-скандалните състезатели от последния формат Тодор Желязков е повел открита война с продукцията. Тя стартира още след края на шоуто, когато в свои видеа в мрежата Тодор упреква екипа на " Игрите ", че са се държали непоносимо със състезателите, не са им давали самун, хладилникът е бил празен, а уискито им подправено. Желязков твърди също, че са му " подавали " реплики, като по-късно са излъчвали единствено тях, с цел да основат отрицателния облик, който си завоюва.

Според подписания контракт сред Желязков и продукцията, той е трябвало да пази положителното име на предаването. Ето за какво Тодор би трябвало да заплати общо 100 бона за всички реплики, които е изрекъл против предаването и екипа. Непримиримият състезател незабавно отвърна на удара. Желязков твърди, че по време на фотосите е паднал неприятно и е получил тежка контузия на крайници. Според " несъответстващата " съгласно Тодор реакция на медицинския екип на продукцията той е имал проблеми с крайници в продължение на два месеца. Желязков си е извадил здравно, а в мнението от лекаря е разказано " строшаване на пета метатарална кост на ляво ходило, която е допустимо да е получена по метод и време, обявени от потърпевшия ".

" Аз вас ли ще давам на съд, или вие мене? Ще забележим тази работа! " - заканва се Тошко, който се готви за още лайф излъчвания, в които да опише своята истина. Стоте бона, които от " Игрите " желаят на Желязков, са точната сума, която прибира спечелилият в края на надпреварата. Именно с този факт се майтапят множеството симпатизанти на спортиста, намеквайки, че продукцията няма пари да заплати премията на идващия първи. Много почитатели на Желязков са безапелационни, че повече няма да наблюдават шоуто, а свадите към него внезапно ще смъкват рейтинга му.

Припомняме, че след първия сезон на формата също имаше недоволни. Тогава Юлиан, който бе измежду най-одумваните финалисти, се закани да съди надпреварата за неспазени договорни връзки, само че не се разбра стигнало ли се е изобщо до такава степен. Въпреки недоволните участници " Игри на волята " се радва на интереса на феновете и не липсват искащи за присъединяване. Дали ще е сполучлив и сезон три, следва да разберем.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР