Скандали се разразиха по дневния ред на депутатите за днес.

...
Скандали се разразиха по дневния ред на депутатите за днес.
Коментари Харесай

Депутат: Хората се топлят с кравешки лайна , ние за газа се хванахме

Скандали се развихриха по дневния ред на депутатите за през днешния ден. И настана неразбория с разбъркване на точки от програмата. Първо Петър Чобанов от Движение за права и свободи изиска да бъде включена точката, която усилва акционерното присъединяване на България в капитала на Черноморската банка за търговия и развиване. Това бе признато.

След него от " Възраждане " желаеха да се изтегли напред чуването на външния министър Николай Милков за бития в Охрид секретар на българския клуб. 

След като това също бе включено в дневния ред за деня, Настимир Ананиев от Политическа партия заподозря, че и " Възраждане " не желаят да се гледат измененията, засягащи контрола над основния прокурор, по тази причина избутват обратно точката за измененията в Наказателно-процесуален кодекс.

За да мине напред тази точка пък Делян Добрев от ГЕРБ предложи отпадането на проекторешението за приемане на стратегия за компенсиране на битовите клиенти на природен газ, импортирано от Политическа партия. Това бе признато, което провокира митинг от Политическа партия.

Четири пъти " да " като в " Гласът на България ", тъй като идват избори, разяснява гласуванията в пленарната зала Рамадан Аталай от Движение за права и свободи. Забравихме за всички, които се топлят на кравешки лайна, дърва и пeлети, а се хванахме с газа, добави той.

Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия също подлага на критика отпадането на точката. След което изиска новият дневен ред да бъде раздаден на всички, тъй като депутатите в действителност не знаят какво гласоподават.

Накрая Вежди Рашидов се обърна към сътрудниците си с предизвестие: От другия път готови да идвате.

На 48-ото Народно събрание обаче му остават единствено 4 пленарни дни, в които депутатите да вървят на работа " готови ", преди президентът да ги разпусне другия петък. Още не е ясно ще се свика ли изключително съвещание поради затлачените закони, нужни за пълноценното пускане на проекта за възстановяне.
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР