Скандален запис с участието на проститутка и служител на ООН

...
Скандален запис с участието на проститутка и служител на ООН
Коментари Харесай

Заснеха проститутка в скута на служител на ООН, от организацията започнаха разследване

Скандален запис с присъединяване на продажница и чиновник на Организация на обединените нации възпламени обществените мрежи.

На видеото се вижда по какъв начин жена с алена рокля играе палаво в скута на мъж на задната седалка на джип, който е с буквите на Организация на обединените нации. Освен тях се вижда, че в колата има още двама души, които са на предната седалка. Според информация на международни организации записът е изработен на едно от натоварените кръстовища в Тел Авив.

Говорителят на Организация на обединените нации Стефан Дюжарик призна, че цялата организация е "изненадана и надълбоко разтревожена " от видяното на записа, твърдейки, че по случая незабавно ще бъде извършено следствие, с цел да се откри кои са били чиновниците в колата.

По думите му и тримата забъркани по всяка възможност са част от локалния щаб на Организация на обединените нации в Йерусалим, който има задачата да поддържа мира в близкоизточния район.

A lot of Israelis feel like UN types (and other journalists, diplomats, NGOs) come to lecture them about human rights but spend most of their time partying in Tel Aviv. Videos like this don't help.

UN says it's investigating pic.twitter.com/b0jTKDjV4U https://t.co/dDmKqLh8XP
— Raf Sanchez (@rafsanchez) June 26, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР