Скандален се оказа първият мач от днешната програма на Купата

...
Скандален се оказа първият мач от днешната програма на Купата
Коментари Харесай

ВИДЕО: Съдията свири край на Тунис - Мали първо в 85', после - в 89'

Скандален се оказа първият мач от днешната стратегия на Купата на африканските народи. В него Мали победи Тунис в изпълнен със събития мач, който имаше непредвиден свършек. Реферът на дуела, необяснимо за какво, свири край в 85:11, след това се усети, само че въпреки всичко постави завършек на мача по-рано от нужното - в 89:44`.
Второто полувреме на срещата беше изпъстрено със събития - имаше смени, 2 дузпи, дълга инспекция на ВАР и червен картон, само че съдията реши освен да не даде никакво продължение, само че и да свири край преди 90-ата минута. Това вбеси треньора на Тунис Мондхер Кебайер, който потегли да търси пояснение от рефера. Наложи се стюарди да създадат жив щит сред щаба на Тунис и съдийската бригада.
Иначе единственото попадение в срещата падна в 48-ата минута от дузпа. Тя бе свирена за игра с ръка на бранител на тунизийци и бе осъществена от Ибрахима Коне.
Трябва да се означи, че по-късно реферът свири дузпа и за Тунис - след консултация с ВАР. Хазри обаче пропусна от бялата точка. Съдията остави Мали с човек по-малко, като връчи червен картон на Ел Билал Туре от Мали.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР