Скандален престъпник, представящ се за лекар и банда цигани -

...
Скандален престъпник, представящ се за лекар и банда цигани -
Коментари Харесай

Скандален престъпник и банда цигани агитират за Радан Кънев в Старозагорско

Скандален нарушител, представящ се за доктор и тайфа роми - това е част от екипа на Радан Кънев за Стара Загора. За претендент на "Демократична България " в Европарламента оттова е повдигнат ромът Росен Богомилов.

Представя се за "проспериращ ром ", само че в действителност в екипа му има съмнителни фигури. Сред тях е Евгений Коцев. На страницата му във Facebook има голям брой изявления, свързани с кандидатурата на Росен Богомилов, Евгений Коцев го съпровожда и по време на срещите му с гласоподаватели в Стара Загора. Самият той, обаче, е нарушител и то рисков за близките.




Евгений Коцев беше задържан през март 2011 година, откакто негов “пациент” постъпи в Спешния център на старозагорската болница в тежко положение след предписано от подправения доктор лекуване. По време на следствието излиза наяве, че Коцев се грижел повече от две години за стотици пациенти в кв. “Лозенец” в Стара Загора. Наел квартира там, която обзавел като лекарски кабинет. Извършвал прегледи, операции, визити по домовете, без да има здравно обучение. Коцев не се тормозил да събира и такси за прегледите.

Срещу него беше повдигнато обвиняване за осъществяване на здравна активност без позволение. Малко по-късно е наказан на 10 месеца отнемане от независимост условно за осъществяване на здравна активност, без да има подготовка за това.

За повторно Евгений Коцев е задържан на 4 юли 2013 година при спецоперация на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора, дружно с тримата доктори от ТЕЛК, 3-ти състав, при болница “Проф. доктор Стоян Киркович” и секретарката на комисията. На идващия ден против докторките Надежда Тодорова, Мария Жекова и Нели Канева, секретарката Димитрина Рангелова и помагача Евгений Коцев бяха повдигнати обвинявания като участници в проведена незаконна група, основана за приемане на подкупи за издаване на решения на ТЕЛК въз основата на епикризи с погрешно наличие.

Документи за неработоспособност са били издавани на ромски деца, в това число и на здрави, против 50 до 300 лева рушвет. По този метод на техните родители е била предоставяна опция да получават обществени помощи. В преносим компютър на Коцев са открити част от неистинските епикризи на здрави деца от името на лекари от старозагорската болница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР