Скандален клип, който показва как учителка тормози деца в детска

...
Скандален клип, който показва как учителка тормози деца в детска
Коментари Харесай

Родители искат уволнение на възпитателки от детска градина в Бургас, били децата им


Скандален клип, който демонстрира по какъв начин учителка тормози деца в детска градина в Бургас, бе публикуван в обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин възпитателка удря децата, крещи им, назовава ги „ лигльовци ”, „ тъпунгери ”. Клипът е сниман от скрита камера на родител, откакто учители са настояли в детската градина да не бъде поставяно видеонаблюдение. Бити деца пък показвали признаци на стрес, съобщи кореспондентът на БГНЕС в Бургас.

Случката се разиграва в детска градина „ Брезичка ”, в бургаския комплекс „ Славейков ”, а воин в грозните подиуми е възпитателката Милена Иванова. Родители настояха за уволняване на двете възпитателки и дисциплинарно наказване на асистент възпитателя. По случая е сезирана прокуратурата и „ Закрила на детето ” в Бургас.

„ Целият трептя от както съм го видял видеото, на четири години и половина е щерка ми и аз в никакъв случай не съм я удрял. И внезапно виждам че станала героиня в някакъв клип, в който тя стои в профил и някой вика крещи и я удря и не мога да схвана за какво ”, показа Димитър Димитров, родител на ударено от възпитателката момиченце.

„ Милена Иванова, която е главно на клипа плачеше по телефона и сутринта в 7 часа прати майка си да си подаде молбата за овакантяване. Другата учителка Светла Петрова е тук на работа, обезпокоени са всички ”, съобщи шефът на ОДЗ „ Брезичка ” Събка Недева.

„ Шамарите… няма плесници, а за пръчката - вършим танц с 21 пръчки, това е мъжки танц и това е подготовка, дори се вижда на тв приемника по какъв начин децата гледат, ние демонстрираме стъпките. Това просто е казус ”, съобщи другата възпитателка Светла Петрова. По всяка възможност обаче и тя ще бъде освободена от служба.

„ За мен е неприемливо такова отношение към децата, неприемливо. Страшното е, че целият екип са били сега в детската градина, и двете учителки и асистент възпитателката. И в случай че госпожа Иванова е основно настоящо лице, те другите са участвали там. За мен това е скандално, просто те също одобряват метода на отношение към децата ”, безапелационна е Веселина Таралова, Директор на Дирекция "Образование и демографски въпроси" към община Бургас. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР