Скандален инцидент стана с 36-годишна жена от Аризона, САЩ, миналата

...
Скандален инцидент стана с 36-годишна жена от Аризона, САЩ, миналата
Коментари Харесай

Светът се шокира от бруталното задържане на жена в САЩ ВИДЕО

Скандален случай стана с 36-годишна жена от Аризона, Съединени американски щати, предходната година. Но едвам в този момент тя съумя да откри доказателства и да реализира самопризнание за невинността си.

Въпросната вечер пияната Саманта Глас била арестувана за опит да открадне кола, само че е значимо да се знае, че това било просто неразбирателство. Жената отишла при някогашния си брачен партньор, с цел да приказват по отношение на щерка им.

Срещнала го на паркинга, когато брачният партньор й се прибирал вкъщи дружно с дребната. След къса свада мъжът взел детето и отишъл с него в парка, написа The Arizona Republic.

Жената пробвала да влезе в паркираната кола на някогашния си брачен партньор, само че тя била заключена. Тъй като не постигнала нищо, Саманта почнала да го чака под вратата му. Съседът обаче видял опита за пробив в колата и се обадил в полицията.

Полицаят Кристофър Робинсън дошъл на местопроизшествието и се опитал да арестува Саманта, само че тя отказала.

Въпреки че дамата се държала умерено, служителят на реда я тръшнал на пода, като по този метод дамата си счупила главата.

По-късно съдът, несъмнено, призна Саманта за почтена, а в този момент дамата съди полицейското ръководство заради несъразмерна експанзия и принуждение от страна на чиновниците.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР