Скандален читателски сигнал стресна и отврати редакцията ни. Изпратени на

...
Скандален читателски сигнал стресна и отврати редакцията ни. Изпратени на
Коментари Харесай

Скандален читателски сигнал! Висши шефки от БАБХ се гологъзят на скъп курорт вместо да ходят по проверки

Скандален читателски сигнал стресна и отврати редакцията ни. Изпратени на електронната ни поща снимки демонстрират по какъв начин държавни чиновнички от Българската организация по сигурност на храните са се разхвърляли съвсем дибидюс, обилно излагайки на показ напращели гърди, обилни бедра и месести задни елементи. Женското им “голо ” празненство се състои във очевидно безценен курорт, в разгара на работната седмица, когато на служителките би трябвало да им пари под краката от инспекции на заведения за хранене, заводи и цехове. Не за нещо друго, а тъй като на не изключително нежните си рамене въпросните матрони носят отговорност за това, което нашенецът поставя на трапезата си.

 

Воеводка на “нежната ” чета е зам.-шефката на БАХБ Галя Викьова, което идва да каже, че сбирката е не просто с нейно познание, а и с висшата й благословия. При това състояние мъчно можем да допуснем, че коконите на бюджетна прехрана сами са си платили масрафа по трупане на безоблачен загар. По всичко проличава, че сметката за празненството сме платили всички ние.

Ето какво написа нашият четец до редакцията (предаваме текста в достоверния му тип, без редакция):

 

Докато цялата българска общност се пита ще бъдат ли глобени производителите на млечни артикули менте, цялото управление на дирекцията надзор на храните както и заместител шефката на Агенцията лекар Галя Викьова показва фотография по голи бедра в отговор на българските консуматори. След като се скриха от всички публицисти и не дадоха отговор на нападките от няколко неправителствени организации, те избраха да съберат слънчеви лъчи в първокласния курорт за държавна сметка.

 

Галя Викьова, Татяна Николова Александрина Борисова, Нели Тодорова, Дора Янковска и Кремена Стоева са героините в тази фотография която би трябвало да възмути всеки трезво мислиш българин който разчита на тях да управляват сигурността на храните на централно равнище както и да ловят измамниците които създават млечни отпадъци, написа възмутеният ни четец.

 

Коментарите оставяме на Вас.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР