Скандалът със смяната собствеността на ЧЕЗ е на път да

...
Скандалът със смяната собствеността на ЧЕЗ е на път да
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В BNews! Лъсна жестока шуробаджанащина: ЧЕЗ се оказа семейната фирма на Гинка и Малина Върбакови!

Скандалът със промяната собствеността на ЧЕЗ е на път да бие всевъзможни упования. И тук лъсва сериозна шуробаджанащина! Всички приказват за лицето Гинка Върбакова, само че от публична информация в Търговския указател проличава и се набива на очи името на Малина Върбакова. Не, няма по какъв начин да има неточност – тук роднинската връзка е повече от очевадна. Нали се сещате, Пазарджик не е Ню Йорк… надали нямат нищо въпросните дами.

От данните в регистъра излиза наяве единствено едно – двете Върбакови не са сестри:

Гинка Николова Върбакова

Маринела Василева Пенева

Малина Иванова Върбакова

Ориентирате се по бащиното име, нали? Въпросът е какви тъкмо са двете новоизлюпени собственички на ЧЕЗ.

„ Инерком груп “ е фамилна компания, благосъстоятелност на „ Инерком инвестмънтс “, която е еднолична благосъстоятелност на Гинка. И двете компании са регистрирани на „ Околовръстен път “ № 3. "Инерком груп " се води, че не е известна в енергийните среди в България, а за това може да приказва и днешното изявление на някогашния енергиен министър Делян Добрев, цар на шуробаджанащината… какъв брой общо само…

Гинка Върбакова се озовава в „ Инерком груп “ през септември 2017 година, когато е регистрацията в ТР. Преди това за малко в управлението на сдружението са били чешки жители – Павлина Филипи и Магдалена Мрачкова.

Самата Гинка Върбакова е на 43 години. Участва в ръководството на 23 компании и е притежател в 4. През 2006 година Върбакова е записана като „ аграрни производител” с активност развъждане на зърнени и бобови култури. От 2011 година е в ръководството на „ Солар грийн енерджи” за слънчеви панели.

Член на управителния съвет и на Българската фотоволтаична асоциация. От асоциацията не разясняват имат ли компаниите на Върбакова потенциала да ръководят най-голямото енергодружество у нас.

Любопитното е, че в уеб страницата на „ Инерком груп “, където другояче е оповестена „ похвалната “ вест, че компанията придобива ЧЕЗ, няма посочено нито едно име на въпросните госпожи.

Със сигурност следва да бъде много напечено към ЧЕЗ и Върбакови, а напрежението за тях ще е 220 V. BNews ще продължи да ви осведоми за абсурда на годината.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР