Скандалът със сина на Софи Маринова - Лоренцо, който бе

...
Скандалът със сина на Софи Маринова - Лоренцо, който бе
Коментари Харесай

Ето къде се появи обявеният за общодържавно издирване Лоренцо

Скандалът със сина на Софи Маринова - Лоренцо, който бе разгласен за интернационално търсене, сякаш се потуши. Ще излезе вярна информацията, че певицата е дала целия си хонорар от огромния концерт в " Арена Армеец " с Ку-ку бенд, с цел да откупи свободата на сина си.

Лоренцо бе упрекнат в трафик на мигранти и по-късно разгласен за общодържавно търсене. Няколко дни нямаше никаква новина за младежа, а мобилният му телефон не бе включен. А Лоренцо най-изненадващо се появи на оживено място и породи любопитни въпроси.

Няколко дни Лоренцо пазеше цялостно безмълвие във връзка обвиняванията на заловен от полицията мъж, който превозвал мигранти. Той натопил Лоренцо и че изпълнявал негови поръчки. Софи и Лоренцо мълчаха по тематиката, до момента в който намерят малка врата по какъв начин да потулят нещата и " маминото синче " да не прекара най-хубавите си години зад решетките.

Явно са съумели да намерят междина, защото Лоренцо излезе с опрощение, че няма нищо общо, бил е разпитан и толкоз. Не се знае дали очевидецът е трансформирал показанията си в интерес на сина на Софка. Но самият Лоренцо към този момент се разхожда на независимост несмущаван.

Първата му поява след абсурда беше на концерта на майка му във връзка 25 години на сцена. Той е бил компактно до нея зад кулисите, а екипът на Маринова не спирал да дава препоръки на палавия юноша, който очевидно е тръгнал по неверен път, само че с желанието да изкара бързи и лесни пари, написа " Блиц ".

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР