Скандалът с One Love става все по-голям в света на

...
Скандалът с One Love става все по-голям в света на
Коментари Харесай

Спонсор се отказа от немския национален отбор заради One Love

Скандалът с " One Love " става все по-голям в света на спорта. Гигантът на търговията на дребно в Кьолн Rewe приключва съдействието си с Германския футболен съюз неотложно поради решението на ФИФА по отношение на капитанската лента " One Love ".

Компанията желае ясно да се дистанцира от отношението на международната асоциация ФИФА и изказванията, направени от президента Джани Инфантино и затова ще се откаже от рекламните си права от съществуващия контракт с федерацията, изключително в подтекста на Световното състезание, сподели изпълнителният шеф Лионел Суке във вторник.
 От Нидерландия се отхвърлиха от потреблението на капитанска лента на One Love
От Нидерландия се отхвърлиха от потреблението на капитанска лента на One Love

Заради наказания

" Ние поддържаме разнообразието - и футболът също е многообразие ", сподели Суке. " Скандалното отношение на ФИФА е безусловно недопустимо за мен като основен изпълнителен шеф на разнообразна компания и като футболен почитател. "

Федерацията обяви в понеделник, че обратно на първичния проект капитанът Мануел Нойер няма да носи капитанската лента на " One Love " на международното състезание. Германската асоциация и другите участващи европейски асоциации взеха решение да създадат това заради опасността от наказания на ФИФА.

Rewe към този момент беше информирал немския футболен съюз през октомври, че няма да продължи дълготрайното съглашение за партньорство - по това време към момента нямаше връзка със Световното състезание във връзка с наличието. Съгласно актуалните решения на ФИФА, спонсорът стопира контракта с федерацията и се отхвърля от правата за реклама. Компанията към този момент е уведомила немската центра за това.

Въпреки хода REWE изрично пожелава на немския народен тим и на всички играчи триумф за Световното състезание. " Ние стоим до вас и поддържаме вас! ", сподели Суке.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР