Скандалът с Мустафа Емин и УМБАЛСМ Н.И.Пирогов“ стигна дъното. Министърът

...
Скандалът с Мустафа Емин и УМБАЛСМ Н.И.Пирогов“ стигна дъното. Министърът
Коментари Харесай

Наглост! Вместо да разнищи случая с Мустафа Емин, министър Тагарев иска да разбере кой го е раздухал

Скандалът с Мустафа Емин и УМБАЛСМ „ Н.И.Пирогов “ стигна дъното. Министърът на защитата Тодор Тагарев, чийто консултант е точно Емин, вместо да разнищи случая и да вземе нужните ограничения, той се пробва да разбере кой е раздухал случая. Това излиза наяве от публично писмо, което Тагарев е адресирало до сегашния министър на опазването на здравето Христо Хинков. То е с дата 31.08.2023 и е подписано персонално от министъра на защитата. Документа популяризира някогашният здравен министър Костадин Ангелов, като го разгласява в профила си във фейсбук.

Случаят е от нощта в понеделник против вторник в здравното заведение. Мустафа Емин вдигнал панаир и изискал непознато дете да бъде изведено от шокова зала, с цел да вкарат неговото. Случката за отношението на съветника на Тагарев споделя работеща в здравното заведение, като обявата и е споделена от фейсбук страницата на „ Пирогов “:

„ Вие знаете ли кой съм аз? ” – визитната картичка на всеки комплексар

В писмото написа, че поради нуждата от изясняване на случая с Мустафа Емин в „ Пирогов “ и публичния отзив, който уронва престижа на Министерство на защитата, Тагарев се обръща към сътрудника си с молба за възлагането на инспекция, която да откри:

– Отговарят ли на истината изнесените на формалната страница на лечебното заведение в обществената мрежа Facebook на обстоятелства и условия?
– По какъв метод и кой е взел решение за качване на оповестената информация от персонален пост на формалната страница на лечебното заведение в обществената мрежа Facebook?
– Каква инспекция на обстоятелствата е осъществена преди обявата на формалния уебсайт на лечебното заведение в обществената мрежа Facebook?
– Колко и кои са админите на страницата на лечебното заведение в обществената мрежа Facebook?
– За резултатите от инспекцията, апелирам да бъде известен навреме с оглед предприемане на следващи дейности.

flagman.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР