Скандалът с хванатите с допинг трима български национали и този

...
Скандалът с хванатите с допинг трима български национали и този
Коментари Харесай

Психолог ще работи с националите по плуване след скандалите

Скандалът с хванатите с допинг трима български национали и този межу тримата наши състезатели, които към този момент имат квоти за олимпиадата в Токио, ще накара федерацияа по плуване да предприеме ход с привличането на психолог, осведоми " 24 часа ".

Задачата му ще е да работи с момчетата в тенденция да умеят да демонстрират самообладание и да не се стига до нажежени обстановки след изявления пред медиите или изявления в обществените мрежи.Първият с квота за игрите Антъни Иванов изиска оставката на треньорския щаб след позитивните проби на Светлозар Николов, Здравко Баблаков и Благой Панайотов. След това той разгласи за страхливци тези, които са се явили на лагера в " Дианабад ".

Другите двама български плувци, класирали сеза олимпиадата - Йосиф Миладинов и Калоян Левтеров, дадоха отговор на обявата. Миладинов назова Антъни " палячо ", а по-късно се извини и внесе конкретизиране в позицията си.

" И аз както всеки един от вас желая да излезе истината нескрито и да се разбере за какво момчетата са позитивни, само че не желая да упреквам и да осъждам който и да е, без да има доказателства. Момчета, бъдете мощни! ", написа Миладинов, който е на 17 години.С сходна обява излезе е Левтеров, който също пожела истината да се разкрие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР