Скандалът с фирмата фантом "Булбения" ООД се разраства! Напълно е

...
Скандалът с фирмата фантом "Булбения" ООД се разраства! Напълно е
Коментари Харесай

Скандалът се разраства! Вероятно фирмата фантом Булбения ООД е организатор на трафик на мигранти!

Скандалът с компанията призрак "Булбения " ООД се разраства!

Напълно е допустимо точно тя да е компанията употребена за противозаконен трафик на мигранти от Турция през границата ни. Информация за тази компания изнася на 15.01.2016 година вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова в отговор на въпрос заложен от Ангел Найденов.
Ето и линк към стенограмата с цел да няма подозрения:http://www.parliament.bg/bg/plenaryst/ns/51/ID/5476
Както към този момент Би Нюз заяви, единствената информация за тази компания съществува само в тази стенограма и източник е министърът на вътрешните работи по това време Румяна Бъчварова.

На 28 юли 2017 година евродепутатът Николай Бареков и журналистът Димитър Байрактаров внасят формален сигнал до основния прокурор Сотир Цацаров, подсилен с обстоятелства и снимков материал. На една от фотосите е сниман камион и неговите регистрационни номера.

Камионът е със специфичен тайник, посредством който са се превозвали нелегално мигранти през турско-българската граница по време на градежа на оградата.
Бареков и Байрактаров сложиха явен въпрос изяснено ли е кой е притежателят на камиона и разпитан ли е водачът му.
До този миг Николай Бареков и Димитър Байрактаров не са получили никакъв отговор на подадения от тях сигнал. Напълно е допустимо този камион да е на въпросната компания призрак. Ако това е по този начин абсурдът е доста сериозен, защото този случай става съществено терзание за пробив на нашата национална сигурност.

Как по този начин никой до в този момент не схванал, че компания призрак строи секретното защитно оборудване? Как по този начин вицепремиер и вътрешен министър изнася обществено
информация, без даже да бъде тествана компанията?

В последна сметка по какъв начин са превеждани парите за строителството на тази компания призрак? Всъщност работят ли изобщо службите за сигурност или са подчинени на високопоставени политици?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР