Скандалът с двете разменени бебета в Шейново продължава. Специалистите все

...
Скандалът с двете разменени бебета в Шейново продължава. Специалистите все
Коментари Харесай

Майката на едно от разменените бебета към екипа на Шейново: Всичко ми разбихте, всичко ми отнехте

Скандалът с двете разменени бебета в " Шейново " продължава. Специалистите въпреки всичко разясняват, че в случай че двете майки се съгласят да си разменят бебетата непринудено, няма да се наложи намесата на съда. Но в случай че най-малко едната отхвърля, тогава съда ще се намеси. 

От двете майки единствено Севда Михайлова е склонна да разяснява протичащото се пред медиите. Пред бТВ споделя, че повече от месец е под мощен стрес. Новината, че се грижи за непознато дете, а не за своето, е потрес освен дза нея, само че и за цялото й семейство. 

Севда упреква както екипа на болница " Шейново ", по този начин и другата майка, че не се е свързала с нея и по този начин я лишава от опцията да прегърне личното си дете. 

Всичко ми разбихте, всичко ми отнехте, душeвността ми повече не  е наред.

Това разяснява пред бТВ Севда Михайлова. 

За всичко това са отговорни от " Шейново ". Да, упреквам ги. Заради тях аз съм в това положение сега. Трудно ми е. Аз три месеца се грижа за това бебе. Казва се Ванеса. Не знам. Каква майка е другата? Нито приказва, нито ми звъни. Поне да ми звънне, за поговорим, да ми каже нещо. Тя единствено знае да се крие, разяснява тя. 

Искам всички да престанат към този момент с нелепостите, да ме упрекват, че съм избягала. Аз съм привикнала с това дете. Къде е другата майка?, разяснява тя. 

Ако би трябвало да заменяем децата, ще го направя, какво да направя. И с другото детенце ще привикна - това е. Но желая да престанат да пишат всякакви нелепости за мен, уточни тя. 

От болница " Щейново " също не са се свързали със Севда. Затова тя още няма отговор какво следва оттук-нататък. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР