Скандалът с апартаментите на властта е най-добрият синтез на модела

...
Скандалът с апартаментите на властта е най-добрият синтез на модела
Коментари Харесай

Нинова за апартаментите: Костюмът на Борисов вече целият е в петна


Скандалът с жилищата на властта е най-хубавият синтез на модела "ГЕРБ ", разяснява ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в централата на партията. "Това не е просто следващото леке, което Борисов счита, че ще почисти от костюма си, тъй като той към този момент целият е в петна ", сподели Нинова.

По думите ѝ моделът "ГЕРБ " има три характерности - корупция в закони, политически рекет на бизнеса и икономисване на пари на тези, които имат най-вече. Първата характерност е приемане на закони в услуга на предприемачи и олигарси, които по-късно ти връщат тази услуга. Нашата теза е, че корупцията към този момент е държавна политика, написана в закон. Цветанов и ГЕРБ одобриха закон, който облагодетелства компанията "Артекс ", които вероятно по-късно им се отблагодаряват за тази работа, съобщи Нинова. Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че депутатите от левицата не са подкрепили поправката "Артекс " в Закона за устройство на територията.

Относно информацията за неин апартамент от 90 кв. метра, платен за 21 514 лв., Нинова разяснява, че това е станало преди 18-19 година, когато нито е взела участие в политиката, дори не е имала и концепция да взе участие, камо ли да бъде ръководител на Българска социалистическа партия. Затова съгласно нея обстановката е несравнима.

Председателят на Българска социалистическа партия разяснява настоящи тематики след среща с млади леви водачи от балканските страни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР