Скандалът около новата „игра“ Tennis World Tour продължава да се

...
Скандалът около новата „игра“ Tennis World Tour продължава да се
Коментари Харесай

Tennis World Tour: скандалната игра била завършена само на 20 процента, но излезе на печалба

Скандалът към новата „игра“ Tennis World Tour продължава да се разраства с бързо движение. Заглавието на Breakpoint Studio бе пуснато на 22 май за PlayStation 4 и Xbox One и сега има универсално неприятни ревюта за единствено 48 пункта в Metacritic .
И в това няма нищо учудващо, поради че броени седмици преди премиерата си, по играта имало пъклен доста работа. Всъщност, едвам 20 % от наличието ѝ е било готово тогава. Студио и издател обаче не можели да забавят играта повече заради маркетинга и тъй като желали да я издадат по време на Откритото състезание на Франция, или както още се назовава – Ролан Гарос.

Още по-шокиращо е, че Tennis World Tour ще отговори на упованията и ще бъде печеливша, защото 500 000 копия от нея са изпратени до дистрибуторите. Благодарение на уговорка поради която те нямат право да ги връщат, издателят към този момент си е избил вложението.

Парадоксът продължава с амбициозното изказване на Breakpoint Studio, че следващата година ще издаде нова усъвършенствана версия на играта – а какво сте си купили в този момент? – а за 2021 година е планувано нейното продължение.

Tennis World Tour се продава на цялостна цена от 60 $, а районен съд и Switch версиите ѝ ще се появят на 12 юни. И не, не си ги купувайте!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР