Скандалът около Новак Джокович продължава да се вихри с пълна

...
Скандалът около Новак Джокович продължава да се вихри с пълна
Коментари Харесай

Скандалът с Ноле продължава, остава в емигрантското общежити...

Скандалът към Новак Джокович продължава да се вихри с цялостна мощ. Световният №1 в тениса ще остане в общежитието за емигранти до понеделник, за когато е плануван процесът против него, е крайното решение на управляващите и е мъчно да се промени.

Сръбските публицисти изясняват, че в стаите в хотела е цялостно с буболечки, с които Джокович ще би трябвало да се оправи през идващите дни. Джокович не може да напусне хотела, в който е отседнал до понеделник.

Единствената опция, която може да употребява, с цел да напусне е, в случай че реши да си тръгне от Австралия.

Премиерът Скот Морисън туитира: „ Визата на господин Джокович е анулирана. Правилата са си правила, изключително когато става въпрос за нашите граници. Никой не е над тези правила. Нашите мощни гранични политики бяха от решаващо значение за това, че Австралия има една от най-ниските равнища на смъртност в света от Коронавирус, ние продължаваме да бъдем бдителни “.

Междувременно сръбският президент Александа Вучич сподели: „ Политическият лов на вещици, който се организира се против Новак не е феърплей. Всички, в това число австралийският министър председател, се преструват, че разпоредбите важат за всички. “
Свързани вести Давали 60 000 евро на хубавица, с цел да вкара Ноле в леглото Надал за Джокович: Мъчно ми е за него Огромен скандал с Джокович в Австралия, задържаха го в изолатор ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР