Скандалът около края на руската доминация в художествената гимнастика на

...
Скандалът около края на руската доминация в художествената гимнастика на
Коментари Харесай

Русия нанесе жесток удар по Илиана Раева

Скандалът към края на съветската доминация в художествената гимнастика на олимпийски игри продължава. Само преди дни Илиана Раева отговори извънредно уместно на неспиращите към този момент 1,5 месеца офанзиви от Русия, последва нечовечен удар против нея от страна на съветските депутати. Преди ден Дмитрий Свищев упрекна в провокация шефката на Българската федерация по художествена гимнастика. Поредна офанзива последва и от олимпийската шампионка по кънки тичане Светлана Журова, която също е член на Държавната дума на Русия. 49-годишната златна медалистка от Торино 2006 даже си разреши да употребява определението „ апаш “ за Илиана Раева.

„ Крадецът вика: Дръжте крадеца! Ако хората не престават да разясняват тази тематика, това удостоверява, че нещо ги тормози. Вероятно схващат, че на Олимпиадата съдиите постъпиха погрешно и това е направени под напън. Затова не престават да се оправдават. Това наподобява доста необичайно. Хората си спомнят за такива неща, единствено когато се усещат засрамени и не могат да се примирят с виновността си. Ние от дълго време сме не запомнили тематиката и продължаваме напред “, съобщи 49-годишната Журова пред уеб страницата „ Meta Ratings “.

Както е известно, откакто изгубиха златните медали в самостоятелната конкуренция и при ансамблите, руснаците се нахвърлиха над съдиите и заподозряха скрит план. Атаките им стигнаха до изказванията, че първите места на българския отбор и на израелката Линой Ашрам са били незаслужени и това е плод на скрит план против съветската гимнастика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР