Скандалът между вицепремиера Валери Симеонов и национални медии продължава с

...
Скандалът между вицепремиера Валери Симеонов и национални медии продължава с
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Медиите не се извиниха, ще се видим в съда

Скандалът сред вицепремиера Валери Симеонов и национални медии продължава с цялостна мощ, а самият той, запитан за случая съобщи: „ Аз борби с никого не повеждам, нещо погрешно тълкувате “.

Симеонов акцентира, че пази човешките и законовите си права

и даде обещание да заведе каузи против четири медии: „ Щом медиите не се извиниха, ще се забележим в съда, то е ясно “.

Симеонов: В България има диктат на медиите

Валери Симеонов: Подложен съм на клеветническа акция. Давам период за опрощение 24 ч.

Миналата седмица вицепремиерът упрекна национални медии, че водят „ огромна проведена клеветническа акция “ против него, заплаши ги със съд и им даде 24-часов период да му се извинят. Ултиматумът към Българска национална телевизия, БНР, Би Ти Ви и NOVA изтече в неделя, Симеонов не получи извинения от тях и се закани да заведе каузи.

А абсурдът стартира с присъединяване на вицепремиера в утринния блок на NOVA (припомнете си го във видеото горе), където си разреши неприемливо държание и насочи закани към водещия на предаването, нещо което Симеонов изрично отхвърля. „ Всички медии ми насочиха упрека, че съм заплашил Виктор Николаев.

Когато някой ме укорява, че съм направил закононарушение, каузи ще бъдат заведени ”,

заключи преди седмица Валери Симеонов.

В един и същи ден Антон Тодоров от ГЕРБ и Валери Симеонов си разрешиха несвоевременно държание в народен ефир. Заради думите си депутатът от ръководещата партия се елементарни с мястото си в Народното събрание. Припомнете си държанието на двамата във видеото:



На въпрос по отношение на езика на омразата, употребен в последните дни от патриотите в Народното събрание по отношение на Движение за права и свободи, вицепремиерът, който беше посетител на празника на 68-ма бригада Специални сили в Пловдив, първо разяснява: „ На тоя ден да приказваме за Движение за права и свободи ми се коства просташко “.

Стана грозно сред Движение за права и свободи и Обединените патриоти

Що се отнася до съответния въпрос, той посъветва репортерите да създадат информация с Движение за права и свободи какво значи език на омразата.

Да наречеш някого ксенофоб и фашист също е език на омразата ,

а на това сме очевидци от влизането ни в 43-ото Народно събрание”, сподели вицепремиерът и водач на НФСБ. „ Това, обаче, необичайно не възмущава никого “, добави той.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР