Скандалът между Виктор Осимен и Наполи се разраства сериозно. Както

...
Скандалът между Виктор Осимен и Наполи се разраства сериозно. Както
Коментари Харесай

Голям скандал с Виктор Осимен и Наполи, нападателят може да не играе до зимата

Скандалът сред Виктор Осимен и Наполи се разраства съществено. Както е известно нападателя изпусна дузпа в неделя против Болоня, а по-късно в TikTok канала на Наполи се появи видео, в което той е сравняван с кокос. 
Прочетете още
Агентът на нападателя на Наполи Виктор Осимен съобщи, че той „ си резервира правото да предприеме правни дейности “ против клуба, откакто видео, осмиващо играча, беше оповестено и по-късно изтрито от формалния TikTok канал на „ адзурите “.

Роберто Календа пусна изказване като сподели, че видеото е предизвикало " доста съществени вреди на играча ".

„ Това, което се случи през днешния ден в формалния профил на Наполи в платформата TikTok, е недопустимо. Видео, осмиващо Виктор, първо беше оповестено, а по-късно, само че със забавяне, изтрито. Запазваме си правото да предприемем правни дейности и всевъзможни други потребни начинания, с цел да защитим Виктор ", сподели Календа.

Така е много евентуално и Осимен изобщо да не играе до зимата, в случай че стартира да съди клуба. Освен всичко друго Осимен влезе в сериозен спор и с треньора Руди Гарсия. 

Шампионът Наполи стартира много едва през новия сезон, макар че беше изоставен единствено то бранителя Ким от главните играчи от предишния сезон.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР