Скандалът между не е само дипломатически. Българското правителство трябва да

...
Скандалът между не е само дипломатически. Българското правителство трябва да
Коментари Харесай

Проф. Тагарев разкри каква трябва да е позицията на България по скандала Русия-Чехия

Скандалът сред не е единствено дипломатически. Българското държавно управление би трябвало да излезе с доста безапелационна позиция. Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV проф. Тодор Тагарев, някогашен длъжностен министър на защитата.
От наша позиция става още по-интересно, тъй като чешкият министър председател намеси наш оръжеен производител. Досега не е станало ясно какъв тъкмо е въпросът, разяснява Тагарев. По думите му българското държавно управление изрично би трябвало да вземе отношение по абсурда.
 ГРУ - скритият коз в съветската политика за очистване на предатели ГРУ - скритият коз в съветската политика за очистване на предатели
Два поразителни обстоятелството от чешкото следствие за ролята на Главно разследващо ръководство (ГРУ) в детонациите на хранилища за арсенал...
Според проф. Тагарев доставяне с оръжия към Украйна е имало, като се твърди, че Емилиян Гебрев е доставял такива муниции. " Факт е, че доста страни от някогашния социалистически блок също са снабдявали Украйна, само че за тях не чуваме да се приказва. Българското държавно управление би трябвало да излезе с доста безапелационна позиция ", изясни още проф. Тагарев.
Военният специалист уточни, че една и съща група офицери от ГРУ са били и при отравянето на Скрипал, и при гърмежите в Сопот, и при опита за ликвидирането на Гебрев, и при гърмежите в Чехия през 2014 година Проф. Тодор Тагарев разяснява, че Русия публично е оповестила НАТО за зложелател, като България като член на Алианса също се включва включително.
Проф. Тагарев означи, че и Путин, и демократичният свят са постигнали позитиви от напрежението в Черно море. " Изтеглянето на съветските войски обаче към момента не е реалност, а и не знаем каква част от боеприпасите ще останат наоколо до границата с Украйна. Русия по този начин и не анулира ученията, които ще не престават шест месеца, както и рестриктивните мерки за избрани региони за прекосяване над Черно и Азовско море ", сподели военният специалист.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР