Скандалът между Мис България Венцислава Тафкова и екоактивистите ескалира, след

...
Скандалът между Мис България Венцислава Тафкова и екоактивистите ескалира, след
Коментари Харесай

Скандалът ескалира! Мис България категорична: Никога не съм изричала подобни думи

Скандалът сред Мис България Венцислава Тафкова и екоактивистите ескалира, откакто в жълтите медии миската бе представена с неуместно изявление. „ Носете си шушляците, сиромаси такива! Аз съм друга категория “, бяха думите, които взривиха интернет пространството и подвигнаха звук до небето.

„ Искам да се обърна към жълтите медии, цитирали ме с измислени думи, които НИКОГА не съм казвала. Телефонът ми записва всеки един диалог, който се пази в списък! Мога елементарно да потвърдя какво тъкмо съм споделила по тематиката за палтата от лисици! А точно че нося както естествена, по този начин и екокожа, шушляк и не разрешавам на облеклата да ме дефинират като персона “, избухна Тафкова в Инстаграм.

Тя е безапелационна, че в никакъв случай не е делила хората на небогати и богати и постоянно се е старала да оказва помощ на хора в потребност както с каузи, по този начин и финансово. Миската предизвестява, че към този момент се е свързала с юриста си и ще си търси правата поради уронване на престижа.

„ Петните освен името ми и мен като човек, само че и купата „ Мис България “ - единствено поради няколко спомагателни клика и тираж ! Кой е меркантилният в тази ситуация? “, приключва разлютената миска.

Припомняме, че цялата тарапана стартира от една фотография, на която Т афкова театралничи с палто от естествена кожа. В интернет тя стремително бе нападнала от еколози и известни екоактивисти у нас . „ Същите тези известни персони, които се считат за „ екоактивисти “, доскоро бяха облечени от глава до пети с палта от зайци и норки, а вкъщи си бършат краката в естествени кожи “, вбеси се миската.

Няколко дни по-късно още веднъж бе нападната от жълтите медии. Те я цитираха с безпардонни думи, за които Тафкова е безапелационна, че в никакъв случай не е изричала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР