Скандалът между Колийн Рууни и Ребека Варди може да намери

...
Скандалът между Колийн Рууни и Ребека Варди може да намери
Коментари Харесай

Съпругата на Уейн Рууни предлага извънсъдебно споразумение

Скандалът сред Колийн Рууни и Ребека Варди може да откри своето спокойно позволение. Съпругата на Уейн Рууни предлага извънсъдебно съглашение.

Според него огромни суми и от двете ще отидат за щедрост. Освен това всяка ще покрие личните си разноски по делото за клюка, което Ребека заведе.

" Колийн осъзнава нелепото представление, в което се трансформира всичко във време, когато хората умират от Коронавирус - споделя неин непосредствен пред " Сън ". - Тя и фамилията ѝ дължат толкоз доста на медицинските служащи. Ще е доста по-щастлива да види, че парите, които биха похарчили за юристи, се употребяват по по-позитивен и работлив метод. Що се отнася до нея, това е отишло прекомерно надалеч. Съдебните разходи и от двете страни са шестцифрени. "

Двете с Ребека би трябвало да решат дали ще се схванат отвън съда до две седмици. Ако това не се случи, заведеното от госпожа Варди, дело ще се гледа през лятото.

Припомняме, че Ребека и Колийн бяха огромни приятелки досега, в който брачната половинка на Уейн Рууни упрекна тази на Джейми Варди, че издава пикантни детайлности от живота ѝ на медиите. Ребека обаче се обиди и заведе дело против нея. Тя подаде тъжба пред Върховния съд с искане на обезщетение в размер на 1 млн. лири, защото репутацията ѝ е била разрушена от изказванията на госпожа Рууни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР