Скандалът между Диана Димитрова и Юлиан Вергов преди няколко години

...
Скандалът между Диана Димитрова и Юлиан Вергов преди няколко години
Коментари Харесай

ИСТИНАТА: Диана Димитрова е била влюбена във Вергов! (след вестта за младото му гадже се пусна по... - СНИМКИ)

Скандалът сред Диана Димитрова и Юлиан Вергов преди няколко години подвигна България на крайник. Актрисата разгласи в народен ефир, че Вергов я е пребил, че я е тормозил и й е нанесъл непоправими душевен вреди. От своя страна той изчака, след това се отбрани, а го опазиха и съвсем всичките му сътрудници от гилдията.

Прокуратурата не откри задоволително доказателства, с цел да повдигне обвиняване против него, само че Диана продължи да се пени. С право, съгласно дамите и налудно, съгласно огромна част от мъжете.

Е, през днешния ден обаче близки до Димитрова демонстрираха къде е " ключът от бараката " и за какво тя е правила всичко. Защо ли - от обич. От буйна, изпепеляваща и даже завладяваща обич, на която обаче Юли не откликнал.

" Тя беше като обладана от мисли и стремежи по него, само че той като че ли се изплаши от това. За него бе спекулация, а за нея смисъл, това ги настрои един против различен след това ", описват източниците.

А за следващо доказателство показват първите фотоси на Димитрова но " съдбовна жена ", които пусна през вчерашния ден в нета. Само дни, откакто се разбра, че Вергов има връзка с двайсет и няколко годишна атлетка. Да, доста по-млада от него, само че не и по този начин изкусителна като Димитрова - или най-малко това се опита да покаже актрисата.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР