Скандалът, който съпроводи неизбежно отнетата титла на Мис България Елизабет

...
Скандалът, който съпроводи неизбежно отнетата титла на Мис България Елизабет
Коментари Харесай

Голяма шефка разобличи Елизабет Кравец

Скандалът, който съпроводи неизбежно отнетата купа на Мис България Елизабет Кравец, продължава да ескалира и да предизвика мнения в общественото пространство. Съвсем различен фокус обаче внася мнението на Ирина Папазова, която е собственик на правата за елитния фешън конкурс у нас, написа Блиц шоу.

Думите й, оповестени в пост в обществените мрежи, са директни и към този момент провокират полемики в обществените мрежи. А по какъв начин ще отвърне, в случай че го направи въобще, самата Елизабет Кравец, следва да разберем в идващите дни.

А ето и какво гласи поста на Ирина Папазова във фейсбук:

" Във връзка с това изявление, желая да кажа и аз на идващите участнички, че в действителност би трябвало да внимават с подводните камъни, най-много с най-големия -тънките сметки!

Която си мисли, че ще пристигна на Мис България да вземе короната единствено с цел да си оправи живота, съществено ще се препъне! Както към този момент стана ясно! Ние не раздаваме корони с цел да си хванете богато гадже и не си играем на конкурс за принцеси!

Конкурсът Мис България е с 105 годишна история, малко неща в България могат да се похвалят с такава история, а от 35 години при нас. За този конкурс са дадени доста време, сили, средства, пот и кръв, и повярвайте ми, по-късно няма по какъв начин да дадем на някое момиче короната и тя да си прави каквото си желае, никакъв късмет!

Затова да внимавайте, когато се явявате! Неслучайно първото нещо, което ви питат, е дали короната е тежка! Неслучайно обясняваме, че не е задоволително единствено хубост да си Мис България. Красиви девойки, колкото искаш! Мис България е една огромна отговорност!

Отговорност към уредници, отговорност към спонсори, отговорност към клиенти, отговорност към медии, отговорност към обществени дела, отговорност към доста девойки, на които ставаш кумир. В някои страни Миските нямат право даже да се женят и забременяват две години след състезанието.

Използвайки този пост, желая да уточнявам и, че нямам потребност от контракт да дам купата Мис България, както и да я лишава. Тази по този начин наречена купа, корона… е в действителност комерсиална марка и мога напълно свободно да решавам кой и по кое време може да я употребява и кой не. Госпожица Кравец можеше да я употребява до 03.06, от тук нататък ще се употребява от Илияна Борисова, която и ще извърши, неизпълнените от Елизабет задължения, като Мис България ", приключва поста си Папазова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР