Скандалът Апартаментгейт се отрази на електората на ГЕРБ. Не можем

...
Скандалът Апартаментгейт се отрази на електората на ГЕРБ. Не можем
Коментари Харесай

Проучване: Скандалът с апартаментите се отрази на електората на ГЕРБ

”Скандалът ”Апартаментгейт ” се отрази на електората на ГЕРБ. Не можем изрично да заявим кой може да завоюва. ” Това сподели Добромир Живков от ”Маркет линкс ” пред bTV.
" Има петима съществени претенденти за евроизборите - Движение за права и свободи, Вътрешна македонска революционна организация, " Демократична България ", ГЕРБ и Българска социалистическа партия. И ГЕРБ и Българска социалистическа партия през април бележат спад, това е израз на общото неудовлетволение на гласоподавателите от политическата класа, доверието в политическата класа е на сериозно ниско равнище. Над 90% в промятана в отношението към ГЕРБ е в негативна посока ", разяснява Живков.

" В този един месец доста неща могат да се трансформират. Българска социалистическа партия ще не престават да се концентрират върху " Апартаментгейт ", ГЕРБ би трябвало да се концентрират върху позитивната акция. Голяма част от разочарованите от ГЕРБ ще отидат в графата " негласуващи ". Дистанцията сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия е извънредно дребна, и Българска социалистическа партия сега са водещи ", приключи Живков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР