Скандал заради строеж на заведение на плажа. Туристи в Ахтопол

...
Скандал заради строеж на заведение на плажа. Туристи в Ахтопол
Коментари Харесай

Проверяват заведение до вълните в Ахтопол

Скандал поради градеж на заведение на плажа. Туристи в Ахтопол се оплакаха, че ресторант за бързо хранене изниква не просто върху самия пясък, а даже навлиза във водата.

Изграждането на заведението на плажа почнало още напролет. В момента краткотрайният обект се довършва, а плажуващите недоволстват, тъй като вълните се разрушават безусловно в основите му.

В момента служащите влизат в морето, защото линията е малко изядена от вълните и от бурята, която беше през вчерашния ден, съобщи шефът на плажа Галин Вълчев, представен от Нова телевизия.

Настоящият концесионер влезнал във притежание на плаж Ахтопол Север в края на август предходната година за период от 10 години. Твърди, че съблюдава прецизно утвърдените схеми от Министерството на туризма.

Според министерството строящото се краткотрайно заведение попада в утвърдената от тях план-схема за плажа в Ахтопол и нарушаване няма. Въпреки това ще бъде осъществена инспекция.

Това обаче не успокоява плажуващите. Летовниците недоволстват и от това, че денем звук от строителство нарушавало почивката им на плажа.

През деня заваряват. Освен това чукат непрестанно, има звук, разясни летуващата Румяна Комсалова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР