Скандал – ясно. Ама подслушване – на кой и кога?

...
Скандал – ясно. Ама подслушване – на кой и кога?
Коментари Харесай

Борисов: Само аз не знам кои са подслушваните

Скандал – ясно. Ама подслушване – на кой и по кое време? Излиза, че единствено аз не знам кои са подслушваните, а всички останали знаят. Това съобщи водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов в едно от следващите си живи включвания в обществената мрежа " Facebook " с младежи от партията.

Борисов разяснява абсурда със СРС-тата, за които се твърди, че са прилагани в нарушаване на закона по отношение на опозиционни политици към предишните парламентарни избори. Според него обаче всички, които настояват за подслушване на телефони, дават спорни данни, в това число за броя им.

Бившият министър председател разяснява още, че служебното държавно управление, което дефинира като „ избирателен щаб на кандидат-президента Радев “, се стреми да овладее всички силови структури, вместо да насочи силата към своята съществена задача – образуване на предварителните избори, планувани за 11 юли. Целта, съгласно него, е да се откри нещо против ГЕРБ.

„ Ако намерят, хубаво. Ако не намерят, ще изфабрикуват запис, както изфабрикуваха предишното лято. Ще режат, ще кълцат, ще сглобяват. Те, в случай че имаха, щяха да са ни „ умъртвили “ през днешния ден още “, съобщи Борисов.

„ Те си разрешават да приказват против партия, няма значение коя е. Те са там само и единствено да проведат изборите. Единственото, което не вършат е да убедят хората, че се приготвят за почтени избори “, добави още той.

Борисов отговори и на упреците към предходния кабинет, че е " изцедил хазната ", които дефинира като " чудовищно обвиняване ". " Като няма пари, по какъв начин продължихте всичките ни ограничения? “, попита той и се базира на думи на служебния финансов министър, съгласно който изтегляне на нов държавен дълг няма да се наложи, а фискално страната ни " стои добре ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР