Скандал в Столичния общински съвет. Общинските съветници Борис Бонев и

...
Скандал в Столичния общински съвет. Общинските съветници Борис Бонев и
Коментари Харесай

Контрера и Бонев се счепкаха заради градския транспорт в София

Скандал в Столичния общински съвет. Общинските съветници Борис Бонев и Карлос Контрера с взаимни обвинявания за неприятното положения на градския превоз в София.

Седмица след митинга на служащите от градския превоз, обвързван с неприятните условия на труд, самостоятелният общински консултант Борис Бонев упрекна ръководителя на Комисията по превоз, че е провел митинга на служащите.

По неговите думи е неуместно настояването на над 140 милиона лв. от страната, в случай че ръководителите на сдруженията, които са към 20, взимат заплата към 5000 лв..

Последва и реакция на Карлос Контрера, който съобщи, че самият Борис Бонев също е спечелил към 40 000 лева за слагането на табели в метрото.

„ Далеч съм от мисълта, че имам организаторски качества да извадя толкоз хиляди хора на улицата. Друг е въпросът, че господин Бонев явно е тръгнал по пътя на левия болшевизъм. Извинявайте, само че 24 000 лв. за табелки в метрото – не приказва добре “, сподели Контрера.

„ Обвиненията на господин Контрера са безусловно несъстоятелни. Самият факт, че той си сподели –това не е тематика, която той за първи път повдига, демонстрира, че тук няма вест. Тук има една добре свършена работа, за която ни е заплатено, без да има безусловно никакви мнения за качеството на работа “, съобщи Бонев.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР