Скандал в Пирогов снощи със съветник на министъра на отбраната

...
Скандал в Пирогов снощи със съветник на министъра на отбраната
Коментари Харесай

Скандал със съветник на Тагарев в Пирогов

Скандал в " Пирогов " нощес със консултант на министъра на защитата Тодор Тагарев. Мъжът вдигнал скандал и изискал непознато дете да бъде изведено от шокова зала, с цел да вкарат неговото... с дребна раничка, написа 24chasa.bg 

Става въпрос за Мустафа Емин, който в края на юни бе назначен за консултант на военния министър и бе гласен за парламентарен секретар. Емин е и част от управлението на ` " Да, България " и дълготраен претендент за народен представител от Демократична България с профил просвета и обучение, представян в уеб страницата има като " демократ от Родопите ". 

Случката за отношението на съветника на Тагарев споделя работеща в здравното заведение, като обявата и е споделена от фейсбук страницата на " Пирогов ": 

" Нощес в " Пирогов " пристигна Емин Мустафа с детето си. Държа се надменно и скандално, като в началото искаше да извадят от детска шокова зала дете в потрес, с цел да влезе неговото, което беше с една дребна раничка, заплаши с министъра на опазването на здравето, като не се съобрази, че той е работил в " Пирогов " и можем да проверим. 

Накрая, след всичко още веднъж подвигна скандал и в НХА същите заплати с министъра, с цел да получи документите, които преди този момент му бяха дадени от залата. Попитах господаря Рибново, по този начин ли си показва упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли показва прекомерно недопустимо за поста, който твърдеше, че заема. Попитах господаря от " Рибново ", по този начин ли си показва упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли показва прекомерно недопустимо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е! "

Минути, откакто от " Пирогов " разгласиха случката, Ивайло Мирчев разяснява: " Съжалявам и се оправдавам за случилото се. Ще ревизира незабавно. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР