Скандал в автобус на градския транспорт във Варна заради незакупен

...
Скандал в автобус на градския транспорт във Варна заради незакупен
Коментари Харесай

Агресивна жена без билет нападна пътници в автобус във Варна

Скандал в рейс на градския превоз във Варна поради незакупен билет. Жена се е пробвала да пътува даром, а откакто пасажерите ѝ създали забележка, тя почнала да се държи нападателно. Стигнало се е и до физическа разпра, оповестява NOVA.

Всичко е снимано от човек, пътуващ в рейса, а на фрагментите се вижда по какъв начин дамата наскърбява част от пасажерите. Контрольор прави опит да успокои обстановката, само че без триумф.

За благополучие, след случилото се няма потърпевши.

По думите на Милко Лалев, шеф на общинското дружество " Тасруд ", случката е от 30 декември по линия номер 12 от Варна до Аспарухово. 

" Пътничката е свалена на първата спирка след Аспаруховия мост, с което абсурдът се потушава, само че преди този момент той много ескалира. Създават се два лагера – на едните, които си купуват транспортни документи и са постоянни пасажери и един по-малък лагер, който се отбранява поради това, че в него очевидно са нередовни ", изясни още Лалев.

Той уточни, че в такива случаи се търси подпомагане на телефон 112 или непосредствено от Общинската полиция. Подобен случай на експанзия с вандализъм е имало и към коледните празници.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР