Скандал в 4-звезден хотел във Велинград. Над 20 туристи, сред

...
Скандал в 4-звезден хотел във Велинград. Над 20 туристи, сред
Коментари Харесай

Скандал в 4-звезден хотел във Велинград

Скандал в 4-звезден хотел във Велинград. Над 20 туристи, измежду които и фамилии с дребни деца напуснаха хотела измежду нощ поради неприятни и мизерни условия. Стигнало се и до намесата на полицията, тъй като личният състав избягал, когато хората си поискали назад парите, предава Нова Телевизия.

Проблемите почнали още с настаняването. Пенка пристигнала от Германия с трите си деца на отмора. Влизайки в стаята, видяла, че изискванията са радикално разнообразни от това, което е оповестено в уеб страницата.

„ Контактите измъкнати. Водата тече. Дадоха ми моп сама да си забърсвам банята. Казаха ми знаем за казуса, само че какво да създадем. Ето ви една гъба. Чистете си”, споделя Пенка Попова.

„ Беше цялостен смут. Стаята не беше почистена. Банята беше в непоносимо състояние”, споделя Даниела Милиславова.

Семействата купили ваучери за почивката си в този хотел от туроператорска компания. За тридневния пакет ол-инклузив платили по 920 лв.. Клиентите поискали да изоставен още през нощта.

От хотела обявиха, че няма да платят обезщетение на фамилиите, нито могат да върнат парите. „ Парите ще им бъдат върнати от самите туроператори, през които са си взели ваучерите. Аз не мога да ви издам никаква фактура”, съобщи Манка Заферова, админ в хотела.

От уеб страницата, продал ваучерите на почиващите дадоха обещание да възстановят парите още в понеделник.

Експерти от Министерството на туризма ще ревизират изискванията за настаняване в четиризвездния хотел във Велингра.
Клиентите се оплакват от ниска хигиена в стаите, развалено съоръжение и липса да съответно обслужване. Те считат, че ситуацията не дава отговор на условията за 4-звезден обект за настаняване и упорстват да бъдат обезщетени разноските им. Министерството на туризма ще алармира и други институции, с цел да бъдат направени взаимни инспекции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР