Скандал тресе ОУ "Княз Борис I" в Бургас дни преди

...
Скандал тресе ОУ "Княз Борис I" в Бургас дни преди
Коментари Харесай

Скандал тресе бургаско школо дни преди първия учебен ден

Скандал тресе ОУ "Княз Борис I " в Бургас дни преди началото на образователната година. Родители и възпитаници недоволстват против решението на вр. и. д. шеф Александър Иванов да смени класните ръководители на два 3-ти класа. Той бил безапелационен, че няма да промени решението си и малчуганите ще стартират на 15 септември с нови учителки, написа "Флагман ".

"Децата ни са дребни и са привикнали с госпожите си, а управлението ги кара да се пенсионират, защото са навършили възраст за това. Настояваме шефът да си промени решението и да върне госпожа Христова и госпожа Иванова ", декларират гневните родители.

"В момента пред тях има два разновидността вид ултиматъм - да се пенсионират или да поемат децата от занималнята. Това не ни устройва, тъй като ще бъде огромна контузия за нашите възпитаници, които са привързани към учителките си. Какво пречи да ги оставят още 2 години, до момента в който нашите деца завършат, толкоз ли доста претенденти има за местата им ", прибавят те.

Става ясно още, че телефонът на шефа Александър Иванов е изключен. Безспорен факт е, че той има право да не продължи трудовите връзки с учители, които са навършили пенсионна възраст. Но откакто това ще рефлектира върху над 50 деца. По информация на родители, предходната година поради сходни неуредици цялостен клас се е разпаднал в другояче елитното учебно заведение в града.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР