Скандал се заформя около името на Стефан Данаилов. Ветеранът рок

...
Скандал се заформя около името на Стефан Данаилов. Ветеранът рок
Коментари Харесай

Скандал! Ще правят партия „Стефан Данаилов“ 



Скандал се заформя към името на Стефан Данаилов. Ветеранът рок музикант Ицо Петрофф желае да направи партия на името на именития артист. В нея щели да членуват артисти, музиканти и всевъзможни актьори, които ще се борят за богатството на българската просвета, както и страната ни да настигне останалите страни в Европейския съюз.

„ Аз ще бъда почетен водач, тъй като избирам да се занимавам с творчество, с музика, а не с административни и бюрократични проблеми “, споделя Петрофф. Председател на партията щял да бъде китаристът и фронтмен на бандата „ Мистър БГ бенд “ Цветелин Стефанов.

Актрисата Ирен Кривошиева и синът на Ламбо Владимир обаче са изрично срещу и настояват, че Стефан Данаилов в никакъв случай не би се съгласил с сходно нещо. „ Стефан си беше член на една партия, няма за какво да се замесва името му с друга. Него го няма, с цел да постави основата на партия на негово име. Трябва да се преценяват с неговите правила и морал. Този човек няма право да кръщава по този начин партия. Грехота е да постави името на Стефан. Да постави неговото си име “, сподели Ирен Кривошиева.

В артсредите сходна концепция се приема на нож и като несериозно начинание, което няма да се реализира. „ Абсурдно е някой да си реши и да кръсти политическа партия на името на най-големия български артист и да се възползва от известността му. Това просто в никакъв случай няма да стане. Никой няма да го разреши “, разясняват възмутени сътрудници на Стефан Данаилов.

Ретро

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР