Скандал се заформя около името на Стефан Данаилов. Ветеранът рок

...
Скандал се заформя около името на Стефан Данаилов. Ветеранът рок
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО: Дъртият гей Ицо Петрофф прави партия Стефан Данаилов

Скандал се заформя към името на Стефан Данаилов. Ветеранът рок музикант и създател на безчет хомо злословия от средите на шоубизнеса Ицо Петрофф желае да направи партия на името на именития артист.

В нея щели да членуват артисти, музиканти и всевъзможни актьори, които ще се борят за богатството на българската просвета, както и страната ни да настигне останалите страни в Европейския съюз.

„ Аз ще бъда почетен водач, тъй като избирам да се занимавам с творчество, с музика, а не с административни и бюрократични проблеми “, споделя Петрофф. Председател на партията щял да бъде китаристът и фронтмен на бандата „ Мистър БГ бенд “ Цветелин Стефанов.



Посмъртно желаят да създадат Ламбо гей икона

Актрисата Ирен Кривошиева и синът на Ламбо Владимир обаче са изрично срещу и настояват, че Стефан Данаилов в никакъв случай не би се съгласил с сходно нещо. „ Стефан си беше член на една партия, няма за какво да се замесва името му с друга. Него го няма, с цел да постави основата на партия на негово име. Трябва да се преценяват с неговите правила и морал. Този човек няма право да кръщава по този начин партия. Грехота е да постави името на Стефан. Да постави неговото си име “, сподели Ирен Кривошиева.

В артсредите сходна концепция се приема на нож и като несериозно начинание, което няма да се реализира. „ Абсурдно е някой да си реши и да кръсти политическа партия на името на най-големия български артист и да се възползва от известността му. Това просто в никакъв случай няма да стане. Никой няма да го разреши “, разясняват възмутени сътрудници на Стефан Данаилов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР