Скандал се заформи във фен клуба на ЦСКА "Червена Чета

...
Скандал се заформи във фен клуба на ЦСКА "Червена Чета
Коментари Харесай

Скандал в Червена чета Радецки, искат ново общо събрание

Скандал се заформи във почитател клуба на ЦСКА "Червена Чета Радецки” в Козлодуй, поради избора на ново управление на клуба. Заради редицата различия, един от дейните членове Бисер Митков е подал оставка и упрекна замененият на съвещание на Управителния съвет (УС) ръководител Алекси Христов в закани и даже физическа експанзия. Самият Алекси Христов отхвърли и назова клюки изказванията, като изясни, че новият УС не е регистриран още в съда и че към този момент има брожения и подписка поради противоречие с решенията на управлението и с искане за привикване на ново Общо заседание на клуба.
„ По правилник новият ръководител на УС се избира на първото съвещание на новия УС, което се състоя на 6 февруари. На него бяха взети следните решения. За протоколиращ на съвещанията с цялостно единогласие бе определен Мирослав Вашков. За ръководител на Управителния съвет още веднъж с цялостно единогласие бе определен Иван Гризанов, за зам.-председател, с цялостно единогласие бе определен Динчо Стефанов, а за почетен ръководител бе определен Милко Торбов. Възложи се на мен, Бисер Митков, да приготвя и внеса документите за регистрация на новия УС в Окръжен съд – Враца. Аз изпълних решението и приготвих документите за съда. Предал съм ги на Динчо Стефанов. Вследствие на нападки и обвинявания към мен от страна на Алекси и още 7-8 индивида, в това число и с физическа разпра, на 8-ми февруари, аз подадох оставка от УС и напуснах Червена Чета „ Радецки”, за да може новият УС да работи умерено. Защото очевидно някои хора не харесват това, че не си мълча пред проблемите и че повдигнах въпроса с проблемите. Те очевидно желаят по този начин да останат замаскирани, само че аз не съм подобен човек и по тази причина напуснах, с цел да освободя новия Управителен съвет от това напрежение”, безапелационен е Бисер Митков.
Алекси Христов от своя страна, не отхвърли изказванията на Митков, че е определен нов Управителен съвет, обаче изясни, че защото той не е регистриран в Окръжния съд във Враца, към момента законно е остарялото управление.
„ Да, той вярно е споделил, че се е провело заседание. Избран е нов Управителен съвет, който не е регистриран във врачанския Окръжен съд, което значи, че сега управителните функционалности на почитател клуба се извършват от остарелия Управителен съвет. Докато не се записва новият, аз съм към момента ръководител на Червена Чета „ Радецки”. Не имам намерение да разясня Бисер Митков. Само бих желал да уточня, че нападки и физическа разпра от моя страна и наши членове към него не е имало и това е следващата грозна клюка. В момента тече подписка за привикване на ново Общо заседание, на което ще се избере нов Управителен съвет. Подписката е инициирана, поради неодобрение от 1/3 от членовете на почитател клуба. Смятам, че след избора на нов УС почитател клубът ще продължи да върви по своя път, по който е поел преди три години и половина, със или без Бисер Митков. Това значи, че Червена Чета „ Радецки” ще следва и развива своята активност, която се състои в цялостна поддръжка на обичания тим, образуване на детския шампионат, на който спортуват към 100-120 деца, както и взимане на присъединяване в разнообразни начинания свързани със спорта и обществения живот в града. Вярвам, че новите членове на УС ще бъдат обединени към концепцията и ще я следват. Надявам се, че откакто преминат всички разтърсвания и спорове, почитател клубът ще стане по-сплотен и по-единен от всеки път “, разяснява Алекси Христов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР