Скандал се разрази в студиото на Панорама по БНТ. Комфликтът

...
Скандал се разрази в студиото на Панорама по БНТ. Комфликтът
Коментари Харесай

ПРЕДИЗБОРЕН СКАНДАЛ: Депутати скочиха на бой в студиото на “Панорама”

Скандал се развихри в студиото на Панорама по Българска национална телевизия.
Комфликтът породи сред Светослав Витков от " Глас национален " и Димитър Митев от " Българска социалдемокрация – Евролевица "

Витков стана, отиде до Митев и го повика на открито, с цел да се схванат " по мъжки ".

Така се бият комунисти, това се случва, тъй като не ги тепахме преди време, съобщи Витков, като подвикваше " глезльо " към Митев. След като водещият Бойко Василев съумя да разтърве двамата, Витков си седна на мястото и сподели, че не може да не се засегне, когато му се подмята репликата " чалга артист ", тъй като, по думите му, в никакъв случай не е бил подобен

Лидерите на Европейския съюз вместо да поставят старания за преустановяване на войната в Украйна, истерично приказват за победа на Украйна. Войната продължава поради слабите водачи на Европейски Съюз. За нас е значимо да има национално единство, сподели Димитър Митев от " Българска социалдемокрация – Евролевица "

Това са опорните точки на съветската агитация, това го има единствено в техните заболели мозъци – желаеме мир, само че вършим война, желаеме мир, само че убиваме дами и деца в Украйна, съобщи Боян Расате от " Български народен съюз ". Ние изрично би трябвало да се откъснем от нашата взаимозависимост от Русия, акцентира той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР