Скандал се разрази в парламента заради смъртта на 16-годишния Людмил,

...
Скандал се разрази в парламента заради смъртта на 16-годишния Людмил,
Коментари Харесай

Скандал заради удареното от ток момче в парламента, занесоха на Караянчева правилника на НС

Скандал се развихри в Народното събрание поради гибелта на 16-годишния Людмил, който умря след удар от ток поради разкрит кабел до шахта на тротоара на столичния бул. " Иван Гешов " преди дни.

 Илиян Василев: Бог да пази децата и почтените, тъй като тези с властта няма да го сторят Илиян Василев: Бог да пази децата и почтените, тъй като тези с властта няма да го сторят
За степента на дехуманизация на властта най-ярко свидетелства реакцията на убитото от ток момче. След искрено тъпото пояснение с мокр...
Всички сме гневни на нелепата и ужасяваща преживелица, при която почина едно дете поради разкрит кабел. До момента няма нито една институция, която да даде отговор на това безумство. Тъй като се появи сериозна информация, която приказва, че този разкрит кабел, който съставлява озъбеното лице на ръководството в общините, зарежда павилиони, които са благосъстоятелност на общински консултант от ГЕРБ, дано Борисов да пристигна в качеството си на министър председател , столичен кмет и водач на ГЕРБ, изиска Иван Ченчев И добави, че не става дума за политиканстване, а да се потърси отговорност за отговорните за гибелта на едно дете.
, обърна се към сътрудниците си парламентарната шефка Цвета Караянчева.
Ситуацията е трагична и тежка и всички би трябвало да бъдем на равнище пред нашите гласоподаватели. Никой не дава отговор на въпроса кой позволи тези 100 павилиона в София, които да бъдат захранвани нелегално с ток , включи се и зам.-шефът на алената група Георги Свиленски.
Правилникът на Народното събрание е закон, подсети той. И влезе в спор с Караянчева по кой член от правилника би трябвало да се инициира процедура, с цел да пристигна Борисов в Народното събрание. Червените желаеха парламентарната шефка да подложи процедурата им на гласоподаване, само че тя не го направи. Обясни, че Българска социалистическа партия би трябвало да направи писмена процедура и тя ще я подложи на гласоподаване.
Какво би трябвало да стане в тази страна, има ли мощ, която може да докара премиера пред депутатите, с цел да даде пояснения за безобразията, които се случват в тази страна, попита пък Христо Проданов.
 Журналистка с доктрина за какво са показани родителите на починалото от токов удар дете Журналистка с доктрина за какво са показани родителите на починалото от токов удар дете
Сега ще кажа нещо извънредно. Имам възприятието, че малките екрани демонстрираха роднините на починалото дете, единствено с цел да успокоят напрежението, че же...
Няма безусловно никакви доказателства кой е отговорен, дано оставим органите да си свършат работата, преди да се произнасяме, отвърна Караянчева. Ясно е, че влязохме в предизборна акция, разяснява тя, представена от 24 часа.
Отново почвате примитивизма в политиката, скочи в отговор на Българска социалистическа партия и Вежди Рашидов. Съболезнования за детето. За сриванията Борисов ви е отговорен, за развалянето на автомагистралата. Повикайте го, ще пристигна. Но от сутринта да сме в негативизъм и примитивизъм... Това е извращение - да си вършиме политика от гибелта на едно детенце, скара се депутатът от ГЕРБ към левицата.
Крайно време е да прекратите това държание от поста, който заемате, скочи и Ирена Анастасова. Едно дете не е измежду нас - в случай че това се беше случило в едно учебно заведение, шефът щеше да бъде раздран. Когато е на улицата - отговорността се носи по веригата, най-отгоре на която е министър председателят. Подложете настояването ни на гласоподаване, от какво се страхувате, добави соцдепутатката. Това не е предизборна пропаганда, сподели тя.
След като Караянчева още веднъж не подложи на гласоподаване настояването им, алените депутати всеобщо наскачаха от местата си с крясъци. Наложи се Караянчева да желае съдействието на квесторите да въдворят ред в залата.
Още:
 Марков: На никой във властта не му пука за удареното от ток дете Марков: На никой във властта не му пука за удареното от ток дете
" Гледам, чета и прослушвам всевъзможни отзиви и изразени паники за случая с убитото от ток дете. Поредното, само че не и последното, по тази причина ме...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР