Скандал съпроводи протеста, който е организиран за поредна неделя във

...
Скандал съпроводи протеста, който е организиран за поредна неделя във
Коментари Харесай

Скандал на протеста край Враца! Част от хората търсят човека, който им е обещал по 30 лв. на калпак /снимки/

Скандал съпроводи митинга, който е проведен за поредна неделя във Враца, видя кореспондент на организация BulNews.
Преди към час огромна група хора, които са недоволни от политическата система, цените на горивата и налозите блокираха отчасти трафика по интернационалния път Е-79 сред Мездра и Ботевград. Преди това протестиращите се събраха на пл. „ Св. Софроний Врачански “ и потеглиха с колите си към бензиностанция „ Ромпетрол “, където са и сега.
Съгласно ангажимента на уредниците с полицията, затворена за придвижване е единствено едната лента в посока Враца, а през другата минават камионите и колите в посока Дунав мост 2. По-късно събралото се голям брой наруши сделката и изцяло блокира минаването и в двете ленти.
Скандал обаче помрачи революционната конюнктура на пътя. Част от протестиращите започнаха да търсят индивида, който им заречен по 30 лева, с цел да вземат участие в днешната проява. Мъжете недоволстваха на всеослушание и питаха кой ще им заплати, защото плащачът липсващ. Свидетел на обстановката стана и кореспондентът на една от националните малките екрани, който незабавно стартира да разпитва за тези секрети ангажименти.
На този стадий не е ясно дали това е истина или скандалджиите са преднамерено изпратени провокатори, чиято цел да е да вкарат ерес измежду протестиращите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР