Скандал разтърси Левски в навечерието на старта на пролетния дял

...
Скандал разтърси Левски в навечерието на старта на пролетния дял
Коментари Харесай

Напрежение на Герена, Мъри отказа да води Левски

Скандал раздруса Левски в навечерието на старта на пролетния дял на шампионата.
Словесните излияния на Станимир Стоилов за отговорностите на клуба и проявление на отговорните за тежкото финансово положение, са станали причина за остри диалози по тематиката в четвъртък. Наставникът е бил помолен от шефовете с по-твърд звук да извади тематиката от своите изявите пред медиите. В резултат на това Мъри е отказал да води тренировката на сините. Тя е минала под управлението на помощника му Цанко Цветанов.

Ръководството на клуба по всякакъв начин отклонява тематиката, а неотдавна някогашният изпълнителен шеф Баждеков показа, че не е нужно да се вадят скелети от дрешника. Стоилов обаче счита, че не е редно всекидневно да се приканват почитателите да подаряват чрез всевъзможни акции, а отсреща да няма бистрота.

Треньорът е един от идеолозите клуба да стане благосъстоятелност на почитателите. Видимо обаче Наско Сираков не си дава доста напън и много уклончиво и без конкретика дава отговор на апелите на ентусиастите да даде пакет акции, който ще разреши ново огромно съдружие да има водеща роля по значимите процеси в клуба. Новите мощни хора от генералния спонсор, които убедиха Стоилов да поеме Левски с обещанието да се изпращат постоянно заплатите, са на страната на притежателя. От Националния клуб на последователите и други проведени фенски структури безусловно поддържат треньора в концепцията му всички да знаят кой от предходните притежатели и управителни фрагменти какви документи е подписвал и по какъв начин са се натрупали отговорности от над 30 милиона лв.. Така наречената синя лустрация, за която в последните десетина дни тръби Станимир Стоилов, очевидно не се харесва на шефовете на клуба, а също и на някогашни притежатели и шефове.

По тази и други тематика в петък треньорът на Левски би трябвало да даде брифинг. Очаква се последователи на сините да поддържат Мъри и тима на последната подготовка преди съботния мач с Локо Пловдив на „ Герена “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР